StageTech STROB 3000 WATTS : Oceanis204's user review

Overall Opinion
More than 300 dates to say anything great product storyteller shame it is not my area of DMX activitbr /> I possde two other strobe 1500 each w trs known when Mr internship tech DMAR ca brightness is required and as soon rdiculise the other two.
At a price rsonable parts I do not temp temp and it still in demand.
Be so short that the dmx version to make a product even though exceptionel j'ensoie dja trs happy.
At a price rsonable parts I do not temp temp and it still in demand.
Plus de 300 dates aux conteur rien à dire super produit domage qu'il ne soit pas dmx pour mon domaine d'activité
Je possède aussi deux autres strob de 1500 w chacun trés connue ,quand Mr stage tech démare ca luminosité s'impose et rédiculise aussitot les deux autres.
A un prix résonable je pansé pas en faire temp de temp et encore il en demande.
Bref faudrais qu'il le sorte en version dmx pour en faire un produit exceptionel malgré que j'ensoie déja trés content.
A un prix résonable je pansé pas en faire temp de temp et encore il en demande.
Add an audio file
In my gear